TENTANG SI CHIMER

Wednesday, July 10, 2013

SUCH A GREAT MOTIVATION

this from my twitter account

One of my friends tweeted me this. And I know I have to finish this X story. Actually, I feel a little bit frustrated; it’s such a dark romance between Andra and Ariel. But I feel glad that there’s someone out there can enjoy it.

Thank you, Lilik. Thank you for everyone that waiting the continuation of X. Jiah, Suci Mine, Novi, Haps dw, or anyone. Thank you!

7 comments:

  1. tul betul tu yang dibilang lilik, mbak Nes...
    baca tiap chapter ada2 aja hal yang membuat expresiku jg berbeda kalo sudah baca,
    lol...
    xoxoxo...
    huhuhu...
    ooo...
    aaa...
    hem...
    dan terakhir itu, ngamuk nggak jelas di blog org :P, untung yg punya blog baik hati nggak ngelaporin aku ke polisi ... hihihi

    ReplyDelete
  2. uwuwuwuwu... cemungudh cemungudh.. bukannya kamu emang suka yang dark-dark ya? :v

    ReplyDelete
  3. aku ketawa deh ngeliat koreksinya, mama tiri banget gak sih? hahahaaa

    ReplyDelete

satu tambah satu, kenapa harus sama dengan dua? Maksudku apa itu arti "satu"??? Oh Well, math! The logic that never explain its logical reason! So, just leave your comment bellow, I prefer to use MODERATION comment mode. Just making sure I read the comment one by one :))

Follower